“Μαλλιά κουβάρια” Η μάχη των Cookpadoκόριτσων (Α’ μέρος): κατάταξη και νικητές

Αυτή η μάχη ήταν άνευ προηγουμένου: πού ακούστηκε διαχειρίστριες να ξεμαλλιάζονται για τα πιο νόστιμα πιάτα;;; Πού αλλού βέβαια; Στην Cookpad!

Αυτό βέβαια που έγινε, δεν το περίμενε κανένας! 284 νέες συνταγές για να υποστηρίξετε μία ή περισσότερες από εμάς στον πιο νόστιμο αγώνα που έχει γίνει! Τι δολοπλοκίες, τι απειλές, τι πισώπλατα μαχαιρώματα…. Δεν πτοήθηκε όμως κανείς, όλοι γελάσαμε, μάθαμε, δημιουργήσαμε και τελικά φάγαμε τρανά αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλοι οι αγώνες που καταλήγουν σε τραπέζι δεν μπορούν παρά να είναι ειρηνικοί!! Πιο πολύ μας συγκίνησαν τα μηνύματα υποστήριξής σας και η προσπάθειά σας να μαγειρέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην κακοκαρδίσετε καμία!

Η κάλπη όμως μίλησε και η κατάταξη έχει ως εξής:

  1. #τυρί #Ναυσικά: 130 συνταγές
  2. #πατάτα #Chara: 74 συνταγές
  3. #μήλο #Saucypan: 49 συνταγές
  4. #πορτοκάλι #kimwlos: 46 συνταγές

Παρότι η επιλογή μόνο ενός νικητήριου πιάτου για το κάθε υλικό ήταν μια δύσκολη υπόθεση, οι νικητές όπως επιλέχθηκαν από τις διαχειρίστριες για κάθε υλικό είναι οι εξής:

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, αλλά και σε όλους εσάς που πήρατε μέρος στο διαγωνισμό μαγειρεύοντας με αγαπημένα υλικά και δημιουργώντας νέες γεύσεις και πιάτα λαχταριστά! Οι λίστες μας με τις αγαπημένες μας συνταγές θα εκραγεί σε λίγο, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα!

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν έχουμε τον μικρό τελικό μεταξύ Saucypan και kimwlos και τα νέα μας υλικά είναι σοκολάτα VS λεμόνι! Ο αγώνας αυτός θα είναι πολύ δύσκολος, οπότε στηρίξτε τα κορίτσια μας να δούμε ποια θα υπερτερήσει!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading