Καλοκαίρι με την Cookpad “Γινόμαστε 2 και… γιορτάζουμε!”: Οι νικητές!

Τα φετινά μας γενέθλια ειλικρινά τα “έσπασαν”!!!! Δεχτήκαμε δεκάδες ευχές από όλους όσους μας αγαπάτε και νιώθετε, όπως κι εμείς, ότι κάνετε τη διαφορά μέσα από την μαγειρική σας! Δεν έχουμε λοιπόν λόγια να εκφράσουμε τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί σας αυτά τα 2 χρόνια. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Μαζί με τις ευχές σας βέβαια, στείλατε και 57 διαφορετικά κεράσματα, για να μας ταΐσετε ή να μας γλυκάνετε για τα γενέθλιά μας! Άντε τώρα εμείς να επιλέξουμε ποια θα βραβεύσουμε, που όλα συνοδεύονταν από λόγια καρδιάς, χαμόγελα και αγκαλιές! Με το ζόρι λοιπόν επιλέξαμε 3 συνταγές συγγραφέων που μας τίμησαν με τα λόγια τους, την αισθητική τους, τη φαντασία τους και την επιθυμία τους να μοιραστούν και να εμπνεύσουν και τους γύρω τους! Ξεχώρισαν λοιπόν οι εξής συνταγές:

Αν κάτι λοιπόν μας έχουν αφήσει αυτά τα 2 χρόνια της Cookpad, είναι η αγάπη που κρύβεται μέσα σε κάθε προσεχτικά διαλεγμένο υλικό, σε κάθε τεχνική που θα κάνει μια συνταγή λίγο καλύτερη, σε κάθε στήσιμο που θα δώσει στο μάτι αυτό που δεν έχει προλάβει να δώσει ακόμα η γεύση, μέχρι τελικά να μπει το τελικό αποτέλεσμα σε ένα πιάτο και να ευφράνει κοιλίτσες και καρδιές…

Σας ευχαριστούμε για όλα, πάμε για τα επόμενα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading