Η ομάδα μας!

Μπορεί να άλλαξε ο Μανωλιός και να ‘βαλε τα ρούχα του αλλιώς, μπορεί να μη μας λένε πια “Συνταγές της Παρέας” αλλά “Cookpad”, όμως παραμένουμε οι ίδιοι άνθρωποι, με την ίδια αγάπη για τη μαγειρική, το καλό σπιτικό φαγητό και την ανάγκη να μοιραζόμαστε το τραπέζι μας με τους αγαπημένους μας!

 

17 thoughts on “Η ομάδα μας!

Add yours

      1. Γεια σας! Απο τις παλιες συνταγές δεν μπορω να βρω τίποτα. Μου άρεσε πιο καλά η προηγούμενη μορφή που είχε η σελίδα σας. Ηταν πιο εύχρηστη κατα τη γνώμη μου. Μου εχει λείψει πάρα πολύ!!!!

      2. Γιώτα, όλες οι συνταγές έχουν μεταφερθεί αυτούσιες στην Cookpad, εκτός βέβαια αν έχουν διαγραφεί από τους χρήστες. Στείλε μας ένα μήνυμα στο info-gr@cookpad.com να τα βρούμε όλα παρέα!

    1. Όχι, το φόρουμ δεν υπάρχει πλέον μέσα στην Cookpad. Μπορείς αντίστοιχα να χρησιμοποιήσεις την ομάδα μας στο fb https://www.facebook.com/groups/1888680808058698/ ή αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή, να μας πεις στο info-gr@cookpad.com να σε προσθέσουμε στα chat groups μας!

  1. Γεια σας. Ειμαι μέλος απο τις συνταγες της παρεας και σας βλεπω και απο το νεο site. Ψαχνω ομως να βρω συνταγες που τις εκανα για χρονια πχ απο την Τραγα και τωρα δεν τις βρισκω. πχ την σαλτσα φραουλα, το παντεσπανι της, την ζαχαροπαστα της, την σαλτσα για πιτσα της, τι απεγινε??? γιατι εχουν διαγραφει και μου λεει η σελιδα δεν υπαρχει?? Πως μπορω να ξαναβρω αυτες τις συνταγες??? επισης δεν ηταν ποιο ευκολο να χωριζονται οι συνταγες σε κατηγοριες οπως παλια??? Ειχατε πολυ μεγαλη ποικιλια πχ. αλλες συνταγες για γλυκα αλλες για αλμηρα ανα ειδος ανα χωρα κλπ κλπ. γιατι τα αλλαξατε ολα??? Ευχαριστω πολυ

    1. Εύη χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας τόσα χρόνια! Υπάρχουν συνταγές, όπως της Τράγα, που ο συγγραφέας τους επέλεξε να τις διαγράψει. Κάποιες από αυτές υπάρχουν ήδη στην πλατφόρμα, ανεβασμένες εκ νέου από μέλη που τις φτιάχνουν και τα ίδια. Αν θες, επικοινώνησε μαζί μας στο info-gr@cookpad.com για να τις δούμε μία μία και να σε καθοδηγήσουμε. Επιπλέον, οι κατηγορίες ουσιαστικά βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στην αναζήτηση. Πχ αν θες να βρεις την κατηγορία κοτόπουλο μπούτι, απλά το γράφεις στην αναζήτηση και σου βγαίνουν όλες οι συνταγές της κατηγορίας. Αν κάτι δεν το βρίσκεις, γράψτο μας σε email να το δούμε!

  2. Προς Συνταγές της παρέας: [ Έτσι θέλω να το θυμάμαι]

    Γειά σας!! Είμαι η Λίζα γνωστή κι ως { ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ} Είμαι πολλά χρόνια μέλος από το 2006 περίπου, τα τελευταία 6 χρόνια δεν ήμουν ενεργή παρόλη την καψούρα μου για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική, εδώ γνώρισα πολλά αξιόλογα άτομα που με κάνανε να νιώσω ότι βρίσκομαι στον δικό μου χώρο σαν το σπίτι μου, περάσαμε με πολλά άτομα χαρές και λύπες μαζί μοιραστήκαμε τα θέλω μας και βάλαμε όλη την αγάπη μας για κάθε συνταγή που ανεβάσαμε και μοιραστήκαμε, κάθε χρόνο κόβαμε μαζί την παραδοσιακή βασιλόπιτα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας η και σε HOTEL ακόμα, με κάποια άτομα γνωριζόμασταν κάθε χρόνο για πρώτη φορά { ήταν τα νέα μέλοι της παρέας και άλλα τις προηγούμενές χρονιές που δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας}.

    Παρόλα¨ τάφτα, ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια ακόμα και με τα νέα μέλοι μόλις συναντιόμασταν αναγνωρίζαμε ο ένας τον άλλον με τα ονόματα μας δεν χρειάστηκαν ποτέ συστάσεις, κάναμε αγκαλίες και φιλιά και νιώθαμε οίκια μετάξι μας. Ήμασταν μια υπέροχη οικογένεια! Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά? Θα δείτε παρά κάτω.

    Σήμερα πήρα μια μεγάλη απόφαση μετά από τόσο καιρό να αποχωρίσω {με ελαφρά όπως λένε πηδηματάκια } γιατί ότι είχα εδώ μέσα το έχασα κι αυτό είναι η οικογένειά μου οι φίλοι και φίλες που απέκτησα εδώ τότε που το site λεγόταν {ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ}. Σήμερα πήρα την απόφαση βλαίπωντας ένα αυτοκίνητο της HARBO αυτό μου ξύπνησε παλιές αναμνήσεις, κάποιοι θα καταλάβουν,,, .. Κι έτσι νιώθω ότι εδώ δεν είναι το σπίτι μου πια, μου λείπουν όλα αυτά τα υπέροχα άτομα με τα αστεία μας τα χαμόγελα μας το κλάμα όταν δεν μας πετύχαινε η συνταγή και αμέσως τα κορίτσια μας βάζανε τα δυνατά τους να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια τους, ότι στραβό κάναμε πάντα έβγαινε στην ευθεία, τώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι εδώ μέσα οπότε γιατι να είμαι εγώ και να στοιχειώνω εδώ? Ποιος ο λόγος? Είναι πάρα πολλά τα άτομα που μου λείπουν: Κάποια από αυτά είναι: Ζουζουνέλ, lollipops4ever, katerina78, Ginger, sitronella, Κωσταντίνος, rataki, Σοφία Μαχ., ΚΑΡΜΕΝ, DELETED, Traga, Στεφη,Ermioni, VICKY B, MARA, ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, DEMY, Domenika77, BARBI, Marw79, zoe, Elefteria, Amanta, Stellapanos, Xaroula, Pixie, alesandra, star, mama, sintarieva, ASTERI, Ναυσικά, angelakapa, Dorita, Maria t, cesilia, cef. Κάποιοι από αυτά τα άτομα παρέμειναν στο site κάποια όχι, δεν είναι τελικά η δυνατή ομάδα που ήξερα. Αν μου διαφεύγει κάποιος ας με συγχωρέσει, είναι πολλά τα ονόματα. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ και τους φιλώ γλυκά!!!

    Υ.Γ. Και άλλος ένας λόγος είναι ότι αποχωρώ γιατί κάποιες συνταγές που μπαίνω τώρα να βρω, παραποιήθηκαν, διαστρεβλώθηκαν, αλλοιώθηκαν, έχουν σβηστεί , έχουν αφαιρεθεί εικόνες η και κατοχυρωθήκαν από άλλους. Για κάποιες συνταγές που δεν ήταν δικιές μου ενώ βρέθηκαν στο βιβλίο συνταγών μου, ρώτησα τους κατόχους των συνταγών πρώτα για να μου δώσουν την άδεια να τις κρατήσω στο βιβλίο συνταγών μου.

    Και τώρα το γενικό: Αποχωρώ αλλά μην μένετε ήσυχοι ότι ησυχάσατε από εμένα, θα μπαίνω ως επισκέπτης πλέον γιατί έχω και ένα παρελθόν εδώ μέσα. Ευχαριστώ πολύ με εκτίμηση Λίζα – Φουντουκίτσα!!!

    1. Λίζα καλησπέρα! Πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και που είσαι καλά! Τα χρόνια περνάνε και οι άνθρωποι χανόμαστε, αλλά μένουν πάντα οι υπέροχες αναμνήσεις! Και βέβαια η ζωή κάνει κύκλους, και με πολλούς θα ξαναβρεθούμε, αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε και πολλούς πολλούς άλλους εκεί έξω που περιμένουν να μοιραστούν και αυτοί τα δικά τους! Δεν είμαι σίγουρη για ποιες διαστρεβλώσεις και αλλοιώσεις μιλάς, θα επικοινωνήσω μαζί σου προσωπικά να μου πεις για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετώπισες, αλλά από την δική μας μεριά δεν έχει σβηστεί απολύτως τίποτε. Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε μετά από τόσα χρόνια!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading