Η μάχη των Cookpadοκόριτσων: Μικρός τελικός! Ποια κέρδισε την τρίτη θέση; Ποιες ήταν οι νικητήριες συνταγές;

Ο πρώτος γύρος της μάχης των Cookpadοκόριτσων έφερε στην κούρσα του μικρού τελικού  την Saucypan και την kimwlos να διαγωνίζονται μεταξύ τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης χρησιμοποιώντας ως όπλα τους τη #σοκολάτα και το #λεμόνι αντίστοιχα. Σοκολατένιοι πειρασμοί εναντίον του πιο εωδιαστού φρούτου! Άντε να διαλέξεις!

Ήταν ένας αγώνας θρίλερ, αφού περνούσε μπροστά άλλοτε η μία και άλλοτε η άλλη με 1 ψήφο διαφορά! Φήμες λένε ότι η Saucypan έστελνε κουτιά με σοκολατάκια στους ακόλουθούς της ενώ η kimwlos είχε στήσει πάγκο με λεμονάδες μπροστά στο σπίτι της (μπα, κουτσομπολιά και κακοήθειες!). Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από την προηγούμενη εβδομάδα για τη αυτή τη φορά η τρίτη θέση καθοριζόταν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που υποστήριζαν την καθεμιά τους και όχι με τον αριθμό των συνταγών!

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, νικήτρια βγαίνει η Saucypan  στην τρίτη θέση με 79 συνταγές και 64 υποστηρικτές ενώ ακολουθεί στην τέταρτη θέση η kimwlos  που είχε μεν περισσότερες συνταγές (83), αλλά δυστυχώς λιγότερους υποστηρικτές, 62.

Τα κορίτσια της διαχείρισης έδωσαν τον αγώνα τους αλλά δεν ξέχασαν και εσάς! Η Saucypan επέλεξε την Argiro Glyka σταρ #σοκολάτα με τα Κούκις με κομμάτια σοκολάτας, μπαχαρικά και πορτοκάλι.

Η kimwlos επέλεξε την Athina K. σταρ #λεμόνι με την Τάρτα λεμονιού..

Συγχαρητήρια και στις δύο νικήτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες για την θερμή σας υποστήριξη με πολλές και ξεχωριστές συνταγές καθώς και για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που στείλατε στα δύο κορίτσια!

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading