Γιορτή της γυναίκας: σήμερα μαγειρεύουν οι άντρες!

Η γιορτή της γυναίκας είναι μια ημέρα που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί οι γυναίκες να βγαίνουν με τις φίλες τους και να περνάνε καλά. Στην πραγματικότητα αυτή η μέρα αφορά σε κάτι πολύ-πολύ μεγαλύτερο: την συνεχή υποστήριξη της ισότητας, και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία. Καθιερώθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας σε ανάμνηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η Cookpad αγαπάει τις γυναίκες, οπότε θέλουμε σήμερα να τις κανακέψουμε λίιιγο περισσότερο. Δηλαδή όχι εμείς, αλλά τα αγόρια της παρέας. Έτσι, για να τους δείξετε λίγο παραπάνω σήμερα την εκτίμησή σας, την αγάπη και τον σεβασμό σας για όλα όσα προσφέρει η κάθε σημαντική γυναίκα της ζωής σας σε εσάς και στον κόσμο όλο.

Εμείς προτείνουμε περισσότερο ή λιγότερο εύκολες συνταγές για να τους μαγειρέψετε και να τις κάνετε να χαρούν ακόμα περισσότερο!

post instafacebook

Για πρωινό – σνακ

Για κυρίως…

Και βέβαια επιδόρπιο!

Σε περίπτωση που θέλετε να υπάρχει οπωσδήποτε επιδόρπιο, αλλά δε θέλετε να την επιβαρύνετε με περιττές θερμίδες, τότε δοκιμάστε να φτιάξετε γλυκάκια χωρίς ζάχαρη… η γεύση τους θα την εκπλήξει ευχάριστα!

Αν όμως δε σας φτάνουν αυτές οι ιδέες και χρειάζεστε ακόμα περισσότερες, εμείς προτείνουμε Ασιατική ή Ιταλική κουζίνα για όσες γυναίκες αγαπούν τη διεθνή κουζίνα, vegan συνταγές για όσες ακολουθούν ειδική διατροφή!

Τώρα τα έχετε όλα και καμία δικαιολογία… βουρ λοιπόν στις κουζίνες σας! Κάντε τις επιλογές σας και στείλτε μας τα πιο λαχταριστά cooksnaps μαζί με τις εντυπώσεις σας!

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, κάθε εθνικότητας και ιδιότητας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading