Ημι-μαραθώνιος Αποτοξίνωσης: όσπρια!

Μετά από 2 εβδομάδες αποτοξίνωσης η ομάδα μας “πετάει”! Παίρνουμε ωφέλιμα συστατικά από διάφορες ομάδες τροφίμων και αυτή η φορά συνεχίζουμε τον Ημι-μαραθώνιο Αποτοξίνωσης με όσπρια.

Μας προσφέρουν ποιοτική φυτική πρωτεΐνη και βιταμίνες και δικαίως έχουν πάρει τον τίτλο “το κρέας του φτωχού”! Μια ρεβυθάδα σιφναίικη με τα αρωματικά της, μια ωραία φακοσαλάτα με ψιλοκομμένα λαχανικά και φέτα, ρύζι “παντρεμένο” με το αγαπημένο σας όσπριο, γίγαντες με μπόλικο κόκκινο πιπέρι, μια φάβα που ντύθηκε γκουρμέ φορώντας καραμελωμένα κρεμμύδια, τραγανά φαλάφελ για να βουτάνε στο τζατζίκι οι νεαρότεροι και πιο δύσκολοι της παρέας: αμέτρητες νόστιμες επιλογές!
Μοιραστείτε λοιπόν τις συνταγές σας για όσπρια μαζί μας ΕΔΩ προσθέτοντας πάντα το hashtag #αποτοξίνωση μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 23:59.
Τα κορίτσια της Cookpad θα δώσουμε badge (τιμητικό σήμα) στην πιο ξεχωριστή, την πιο αγαπησιάρικη, την πιο λαχταριστή συνταγή για όσπρια! Και βέβαια όσοι συμμετέχετε με συνταγές σας και στα 6 challenges θα πάρετε από εμάς Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης των Challenges Αποτοξίνωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading