Εκλογές Cookpad: Η ώρα της κατσαρόλας!

Οι εκλογές είναι προ των πυλών, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παντού, φέιγ βολάν και προεκλογικές εκστρατείες. Είναι δυνατόν λοιπόν η Cookpad, με όλη την έννοια για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας που την διακατέχει, να μην δώσει και αυτή τον δικό της προεκλογικό αγώνα;;;;

Όχι, δεν ζητάμε την ψήφο σας, και την κάλπη θα την αφήσουμε για τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Εμείς ψηφίζουμε με τις κουτάλες μας μέσα στα κατσαρόλια μας, για ένα καλύτερο μέλλον στο πιάτο μας!!!

Οι Cookpadoεκλογές χωρίζονται σε 2 μέρη:

Στο πρώτο μέρος όλοι όσοι επιθυμούν να διαγωνιστούν, επιλέγουν μια αγαπημένη τους συνταγή που έχουν προσθέσει οι ίδιοι από το λογαριασμό τους για να τους εκπροσωπήσει στο Cookpadoψηφοδέλτιο και μας την κοινοποιούν στο info-gr@cookpad.com ως την Πέμπτη 23/5/2019. Η συνταγή μπορεί να είναι πρόσφατη ή παλιά, δεν έχει σημασία.

Την Παρασκευή 24/5/2019 ξεκινάμε το δεύτερο μέρος με την ανάρτηση του πίνακα-ψηφοδελτίου με όλες τις συμμετέχουσες συνταγές. Και τότε αρχίζει το καλόοο κομμάτι που συμπεριλαμβάνει μαγείρεμα και φαγοπότι για όλους βεβαίως-βεβαίως! Κάθε μέλος της Cookpad μπορεί να ψηφίσει μαγειρεύοντας τις υποψήφιες συνταγές που θέλει να υποστηρίξει και να αφήσει βεβαίως το φωτοσχόλιό του ως και την Κυριακή 2/6/2019 στις 23.59!

Νικητήρια συνταγή στις εκλογές της Cookpad θα αναδειχθεί η πιο δημοφιλής συνταγή που έλαβε τα περισσότερα φωτοσχόλια! Ο συγγραφέας της καθώς και ένας φωτοσχολιαστής θα κερδίσουν από ένα σούπερ σετάκι με αγαπημένα δωράκια της Cookpad: 1 cookpadoπότηρο, 1 σετ με σουβέρ Cookpad και 1 συγκλονιστική σπατουλίτσα Cookpad για να “γλείφετε” καλά καλά τα μπολ του κέικ!

Στον προεκλογικό αγώνα επιτρέπονται (σχεδόν) τα πάντα: προσωπικά μηνύματα στα μέλη της Cookpad, αγώνας στα social media με κοινοποιήσεις της συνταγής που υποστηρίζετε, εγγραφή(-μεταδημότευση) όλου του σογιού για να υποστηρίξει τον εκάστοτε υποψήφιο. ΔΕΝ ψηφίζουμε την δική μας συνταγή, ούτε επιτρέπονται διπλοεγγραφές, ενώ κάθε φωτοσχόλιο πρέπει να είναι μοναδικό και να μην χρησιμοποιείται από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Πάμε λοιπόν να μαγειρέψουμε για ένα καλύτερο αύριο και ένα πιο νόστιμο τραπέζι!

3 thoughts on “Εκλογές Cookpad: Η ώρα της κατσαρόλας!

Add yours

  1. Αναμφισβήτητα η ομάδα του cookpad είναι φοβερή!!! μπράβο σας! οι ιδέες σας για δημιουργικά πράγματα είναι μοναδικές!

    1. Γιώτα, σε ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια σου! Η ζωή και η κουζίνα θέλουν παιχνίδι και καλοπέραση!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading