Δροσερά ροφήματα για τις καυτές μέρες!

Όσο περνούν οι μέρες και μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ολοένα και ψάχνουμε απλούς και υγιεινούς τρόπους για να δροσιστούμε και να ενυδατωθούμε.

Εκτός λοιπόν από τα λίτρα παγωμένου νερού που (μάλλον) ήδη καταναλώνετε (και πολύ καλά κάνετε, γιατί σαν το νεράκι δεν έχει), σας προτείνουμε και έναν σωρό άλλα παγωμένα ροφήματα που θα δώσουν χρώμα και γεύση σε αυτά τα καυτά καλοκαιρινά απογεύματα! Συνοδεύστε τα με καλή παρέα και έχετε όλες τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Φυσικοί χυμοί:

Ευτυχώς το ελληνικό καλοκαίρι μας προσφέρει μια πληθώρα φρούτων (και λαχανικών), γεμάτα βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν δροσερό χυμό από κάθε λογής φρούτα, σε απλούς, αλλά και παράξενους συνδυασμούς! Δοκιμάστε:

 

Δεν είναι εύκολο να έχουμε πάντα στο σπίτι μας φρέσκα φρούτα για να τα κάνουμε χυμό. Ο καλύτερος τρόπος για να υπάρχει πάντα ένα έτοιμο, δροσιστικό κέρασμα είναι οι συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων που διατηρούνται για πολύ πολύ καιρό και μπορεί κάποιος να τους αραιώσει με δροσερό νεράκι ή και ανθρακούχο νερό (για μια εκδοχή πιο κοντά στο αναψυκτικό!). Εμείς προτείνουμε:

 

 

Smoothies:

Κρεμώδη, λαχταριστά ροφήματα με ολόκληρα φρούτα (ή και λαχανικά), που συχνά περιέχουν γιαούρτι ή γάλα. Δεν είναι μόνο δροσιστικά, αλλά και πολύ πολύ χορταστικά! Δοκιμάστε:

Καλά τα φρούτα, αλλά τίποτα δεν μας δίνει περισσότερη ζωντάνια από ένα δροσερό καφεδάκι. Μην μένετε μόνο στον φραπέ, έχετε ένα σωρό επιλογές!

 

Milk shakes και σοκολάτες

Ρόφημα και επιδόρπιο συγχρόνως γίνεται;;; Πώς δεν γίνεται! Εμείς προτείνουμε να γλυκαθείτε με:

 

Άλλα κρύα ροφήματα

Νομίζατε ότι καλύψαμε όλα τα κρύα ροφήματα;;; Κι όμως, οι επιλογές δεν τελειώνουν πουθενά!

 

Για ακόμα περισσότερες δροσερές απολαύσεις, δείτε και τις υπόλοιπες συνταγές μας για χυμούς και κρύα ροφήματα. Συνοδεύστε λοιπόν τις ζεστές μέρες αυτού του καλοκαιριού με παγωμένα ροφήματα και φτιάξτε νόστιμες και δροσερές γευστικές αναμνήσεις για όλους τους αγαπημένους σας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading