Διαγωνισμός “Παίζουμε στον τελικό!”

Το Μουντιάλ 2018 μας έχει ξεσηκώσει για τα καλά! Μια με τον διαγωνισμό φωτοσχολίων “Η μπάλα και η κουτάλα“, μια το Challenge για το finger food, δεν έχουμε αφήσει αγώνα για αγώνα!

Και βέβαια η τελευταία εβδομάδα των αγώνων, μέχρι την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον (ποδοσφαιρικά αλλά και μαγειρικά!)! Κάνουμε λοιπόν μια παύση από τα weekly challenges μας και πάμε για τελικό! Οι 4 χώρες που παίρνουν μέρος είναι χώρες με εντελώς διαφορετικές, αλλά πεντανόστιμες μαγειρικές παραδόσεις:

  • η Αγγλία με τα μοσχαράκια της, τα tea-time γλυκίσματα και τις μαρμελάδες της
  • η Γαλλία, με τα κρουασάν της, τα ανάλαφρα γλυκά και τις quiche;
  • η Κροατία με το κυνήγι και τις χήνες της
  • το Βέλγιο, με τις νοστιμότερες σοκολάτες του κόσμου, τις βάφλες και τα αχνιστά μύδια του

Ήρθε λοιπόν η ώρα να παίξουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο, την κουζίνα! Αναζητάμε λοιπόν συνταγές με καταγωγή από τις παραπάνω χώρες, όσες και όποιες σας αρέσουν, για να βρούμε και εμείς τον πρωταθλητή της γεύσης! Αν έχετε συνταγές αγγλικές, γαλλικές, βέλγικες ή κροατικές, τις περιμένουμε ΕΔΩ!

Τρεις νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα ξεχωριστό cookpadοδωράκι: μια υπέροχη ποδιά Cookpad, μια πολύ χρήσιμη τσάντα Cookpad και ένα κουκπαντοπότηρο για να απολαμβάνει τα ροφήματά του κρύα στην παραλία!

Περιμένουμε λοιπόν τις δικές σας προτάσεις ως και τις 15/7 και ίσως βάλετε και εσείς ΓΚΟΟΟΟΛ στο τέρμα της Cookpad!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading