Γιατί να κάνω cooksnap σε μια συνταγή;;;

Μπήκατε στην Cookpad, βρήκατε την συνταγή που ψάχνατε και την μαγειρέψατε! Είναι πανεύκολο λοιπόν να τραβήξετε μια όμορφη φωτογραφία και να την ανεβάσετε ως cooksnap. Γιατί όμως να το κάνετε;;; 

  1. Είναι ένας τρόπος να πούμε «ευχαριστώ» στον συγγραφέα της συνταγής. Είχε την καλή διάθεση να μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη του συνταγή, ας του δείξουμε πως την φτιάξαμε και την ευχαριστηθήκαμε!
  2. Με τη φωτογραφία σας δίνετε ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνταγή. Έχει και την πινελιά σας πλέον!
  3. Η φωτογραφία σας θα δώσει κίνητρο και σε άλλους να δοκιμάσουν τη συνταγή. Όλοι προτιμάμε να φτιάχνουμε μια δοκιμασμένη συνταγή!
  4. Είναι ένας τρόπος να μοιραστείτε την «κουζίνα» σας με όλους. Τι μαγειρέψατε, τι δοκιμάσατε…
  5. Αν βάλατε τη δική σας πινελιά στη συνταγή, αν αλλάξατε κάτι για να τη φέρετε στα μέτρα σας, είναι καλό και χρήσιμο να το ξέρουν και άλλοι. Ίσως να θέλουν κι εκείνοι να το δοκιμάσουν έτσι!
  6. Η συνταγή θα μπει αυτόματα στα cooksnap σας. Μπορείτε έτσι με μια ματιά, εύκολα και γρήγορα, να θυμηθείτε ξανά τι έχετε μαγειρέψει και σας άρεσε!

Είδατε, δεν είναι τίποτα δύσκολο! Περιμένουμε λοιπόν και τα δικά σας διαδικτυακά κεράσματα!

6 thoughts on “Γιατί να κάνω cooksnap σε μια συνταγή;;;

Add yours

  1. Πολύ λυπάμαι που καταργήσατε το πλάνο, ήταν πολύ χρηστικό, καθως και η διάκριση των επιλεγμένων συνταγών σε μαγειρεμμενα ήδη. Τωρα ειναι πολύ δυσκολο να ξαναβρώ μια αγαπημενη συνταγη

    1. Ευχαριστούμε για το σχόλιο. Είμαστε μόνο στην αρχή αλλαγών που κάνουμε για να γίνει όλη η εφαρμογή ακόμα πιο εύχρηστη. Τους επόμενους μήνες πιστεύουμε θα λυθούν τα περισσότερα θέματα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading