“Βραδιές ταινίας” challenge

Αυτές τις μέρες που μια βρέχει, μια χιονίζει, είναι ιδανικός καιρός για βραδιά ταινίας στο σπίτι!!! Χουχούλιασμα στον καναπέ, μαλακή κουβερτούλα με κρόσια, καλή παρέα και… πείνασε κανείς; Στο σπίτι της cookpadοπαρέας προσφέρουμε πάντα και άρτο μαζί με τα θεάματα!


Σε αυτό το challenge λοιπόν σε προ(σ)καλούμε να φτιάξεις ό,τι μπορεί να συνοδέψει νόστιμα μια καλή ταινία, αλμυρά ή γλυκά! Από ποπ κορν και τσιπς μέχρι κεφτεδάκια και γεμιστές πατάτες και από κέικ και σουφλέ μέχρι καραμελωμένα αμύγδαλα! Μην ξεχάσεις και τι πίνεις: ένα ζεστό κρασάκι, μια καυτή σοκολάτα ή έναν καφέ για να μην αποκοιμηθείς! Πρόσθεσε ΕΔΩ τη συνταγή σου και απόλαυσε μια βραδιά άνευ προηγουμένου!
Το challenge αυτής της εβδομάδας ξεκινά σήμερα 14.1.2019 και τελειώνει την Κυριακή 20.1.2019 στις 23.59. Τα κορίτσια της Cookpad θα διαλέξουν έναν νικητή που θα πάρει το “όσκαρ της μαγειρικής για ταινία”!

Πιάστε λοιπόν τα πηρούνια σας και ετοιμαστείτε για το κόκκινο χαλί!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading