«Βραδιές ταινίας» challenge: Η νικήτρια

Την εβδομάδα που μας πέρασε και ταινίες αγαπημένες ανακαλύψαμε ή ξαναβρήκαμε, και τις απολαύσαμε χουχουλιάζοντας στον καναπέ μας με καλή παρέα,  και τον δίσκο μας γεμίσαμε με ένα σωρό νοστιμιές από τις 185 συνταγές που μας στείλατε για να συνοδέψουν τις ταινίες μας!

Ήταν πολύ μεγάλη η ποικιλία, με πιτάκια όλων των ειδών, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, κέικ, λαχταριστά ντιπ, ξελογιαστικές γλυκές μπουκίτσες, αρκετά για να απολαύσουμε ολόκληρο…  μαραθώνιο ταινιών!

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις στην ομάδα αποφασίσαμε να δώσουμε το “όσκαρ της μαγειρικής για ταινία” στην Zoe Tsomaka για τις  Μπουκιές κοτόπουλου με γεύση πίτσας και σάλτσα τυριού επειδή είναι ένας πολύ πικάντικος μεζές (δαγκώνεις την μπουκιά σου και γεύεσαι σαλαμάκι, πιπεριά, τυριά, μπούκοβο) και  καταναλώνεται εύκολα και ευχάριστα χρησιμοποιώντας μόνο τα δαχτυλάκια μας! Συγχαρητήρια Zoe, δεν περιμένουμε την ώρα να τις δοκιμάσουμε!

Αυτήν την εβδομάδα μας έπιασε μια νοσταλγία και αφιερώνουμε το challenge  στις αγαπημένες συνταγές της παιδικής μας ηλικίας. Ανυπομονούμε για τις συνταγές σας για να μοιραστούμε τις πιο νόστιμες αναμνήσεις μας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading