Βάλε πλάνο στο μαγείρεμα και πες μας τη γνώμη σου!

Όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην Cookpad έχουν στόχο να βοηθήσουν κάθε έναν μας να οργανώσει το χρόνο του στην κουζίνα, ώστε, μέσα στην πολυάσχολη ζωή μας, να μην στερούμαστε ένα πιάτο καλό σπιτικό φαγητό από τα χεράκια μας.

Τα οφέλη είναι πολλά, τόσο για εμάς τους ίδιους, την σωματική και ψυχική μας υγεία, όσο και για την κοινωνία, οικονομικά, κοινωνικά και οικολογικά.

Για να σου δώσουμε λοιπόν και εσένα το έναυσμα να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που μαγειρεύεις, θέλουμε να χρησιμοποιήσεις το “Πλάνο” μας! Αποφάσισε τι θα μαγειρέψεις άμεσα, σήμερα ή αύριο, βάλε τις συνταγές στο πλάνο σου και μαγείρεψέ τες! Δοκίμασέ το καθημερινά για τις επόμενες ημέρες, στείλε μας τη γνώμη σου στο info-gr@cookpad.com και πες μας αν σε βόλεψε και πώς σε βοήθησε να οργανώσεις το μαγείρεμά σου!

3 τυχεροί που θα χρησιμοποιήσουν το πλάνο και θα μας στείλουν την κριτική τους από σήμερα ως την Κυριακή 22/9/2019, θα κληρωθούν και θα κερδίσουν από 1 μοναδική πετσετούλα κουζίνας Cookpad!

Παρακολούθησε λοιπόν το βιντεάκι μας και περιμένουμε να οργανωθείς και εσύ χρησιμοποιώντας το “Πλάνο”, να καταπλήξεις τον εαυτό σου με το πόσα είσαι ικανός/η να κάνεις με καλή οργάνωση μέσα στη μέρα σου και να κερδίσεις σε χρόνο και σε δώρα!

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading