Το android γίνεται ακόμα καλύτερο: μερικές ακόμα (διορθωτικές) αλλαγές

Οι αλλαγές στο Android συνεχίζονται, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η μορφή και η χρηστικότητα της εφαρμογής. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα σχόλια και τις ανάγκες σας από χθες ως και την Πέμπτη όλοι οι χρήστες σταδιακά θα δουν τις εξής αλλαγές:

 

  • Το πλάνο είναι πιο ευέλικτο: μπορείτε να το δείτε σε περισσότερες τοποθεσίες στην εφαρμογή, όπως στις σελίδες της αναζήτησης, στις “συνταγές μου”, στην “κοινότητα”, αλλά και στην σελίδα κάθε συνταγής που ανοίγετε από την Αρχική σελίδα! Όταν όμως σκρολάρετε, το πλάνο “εξαφανίζεται” πρόσκαιρα, ώστε να είναι ορατές πιο χρήσιμες πληροφορίες.

ezgif com-video-to-gif (11)

 

  • Γίνεται πιο ξεκάθαρο όταν μια συνταγή προστίθεται στο πλάνο, καθώς η επιλογή τικάρεται και αποχρωματίζεται. Επιπλέον, όταν βάζετε μια συνταγή στο πλάνο, αυτή δεν ανοίγει αυτόματα, αλλά πρέπει να πατήσετε πάνω της, μέσα στο πλάνο.

 

 

  • Στο μαγειρικό ημερολόγιο έχουμε κάμποσες ακόμα αλλαγές που το κάνουν πιο χρήσιμο:
    • Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ο τίτλος και η φωτογραφία της συνταγής στης οποίας το μαγειρικό ημερολόγιο βρίσκεται ο χρήστης.
    • Εμφανίζεται μια περίληψη των δραστηριοτήτων σχετικά με τη συνταγή (πχ. πόσοι χρήστες έχουν μαγειρέψει τη συνταγή ή την μαγειρεύουν τώρα).
    • Προστέθηκε το κουμπί της “Απάντησης”, ώστε να μπορεί κάποιος να σχολιάσει στο μαγειρικό ημερολόγιο
    • Εμφανίζεται η ταμπέλα “Συγγραφέας” δίπλα στο όνομα του συγγραφέα μέσα στο μαγειρικό ημερολόγιο.
    • Όταν ένας χρήστης έχει δημιουργήσει μαγειρικό ημερολόγιο σε μια συνταγή χωρίς όμως να αφήσει κάποιο σχόλιο, του εμφανίζει την προτροπή “Γράψε κάτι για τη συνταγή”.
    • Στη σελίδα των μαγειρικών ημερολογίων κάθε συνταγής μπορείτε να δείτε πόσοι την έχουν μαγειρέψει και πόσοι σκοπεύουν να την μαγειρέψουν (την έχουν δηλαδή προσθέσει στο πλάνο τους). Από κάτω εμφανίζεται το κουμπί που σας προτρέπει είτε να την προσθέσετε και εσείς στο πλάνο σας, είτε (αν το έχετε ήδη κάνει, να κάνετε “ενημέρωση ημερολογίου” για να δείτε αν άλλαξε κάτι στην κατάσταση της συνταγής.

  • Τέλος , δεν είναι πλέον αναγκαίο να προστεθεί η ιστορία της συνταγής ή η μαγειρική ανακάλυψη, στο τελευταίο βήμα, πριν τη δημοσίευση.
  • Οι φωτογραφίες βήμα βήμα, αλλά και το κείμενο της συνταγής εμφανίζονται πλέον στον editor του συγγραφέα  με τον ίδιο τρόπο που θα φαίνονται στους άλλους χρήστες.
  • Το προφίλ του συγγραφέα  είναι διαθέσιμο σε όλες τις καρτέλες και εμφανίζεται πριν από τις ρυθμίσεις.
  • Όταν βλέπετε όλες τις συνταγές στα “Προς δοκιμή”, “Μαγειρεμένα” και “Πρόχειρα”, 3 τελίτσες εμφανίζονται στην κάρτα της συνταγής. Αυτό το κουμπί δίνει διαφορετικές επιλογές ανάλογα με το αν η συνταγή βρίσκεται στα “πρόχειρα”, τα “μαγειρεμένα” ή τα προς δοκιμή!

Οι αλλαγές και οι βελτιώσεις δεν έχουν βέβαια ακόμα τελειώσει για το Android, αλλά στηριζόμενοι στα δικά σας σχόλια και προτιμήσεις, φέρνουμε την εφαρμογή όλο και πιο κοντά σε αυτό που θα έπρεπε να είναι! Αλλαγές αναμένονται σύντομα και στο ios και web.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading