Το Χρυσό Πιρούνι!

Είχαμε καιρό να μοιράσουμε δωράκια και είπαμε πως τώρα που μπήκε η άνοιξη και ανανεώθηκε η διάθεσή μας, είναι η ώρα να ξεκινήσουμε ξανά!

Έχουμε πολλά να δώσουμε, οπότε αυτό το challenge θα κρατήσει καιρό. 32 ολόκληρες εβδομάδες, το Χρυσό Πιρούνι! Μη σας τρομάζει το νούμερο όμως, όλα θα γίνουν σιγά σιγά, σταδιακά και για όσο αντέχετε! Πάμε να δούμε τι θα γίνει;

Το challenge ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Μαΐου και έχει διάρκεια 32 εβδομάδες, μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.

Ζητάμε να βάζετε ΕΔΩ μια συνταγή (τουλάχιστον) την εβδομάδα. Όποια συνταγή θέλετε, χωρίς περιορισμό, χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς ζόρι. Όσες περισσότερες συνεχόμενες εβδομάδες όμως βάλετε συνταγή, τόσο περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα θα πάρετε:

dora

 

 • 4 εβδομάδες: ένα εξαιρετικά χρηστικό και ζουμπουρλό ανοιχτήρι για τα μπουκάλια, που είναι και μαγνητάκι για να το βάζετε στο ψυγείο και να μη το χάνετε ποτέ!
 • 10 εβδομάδες: μια τσαντούλα για τα ψώνια, διαφορετική από αυτές που είχαμε μέχρι τώρα. Αυτή εδώ διπλώνει και δεν πιάνει καθόλου χώρο, ώστε να την έχετε πάντα μαζί! Και επειδή τέλειωσαν αυτές, τις αντικαταστήσαμε με τσάντες πάνινες, μεγάλες, με φερμουάρ, ιδανικές για την παραλία αλλά και όλα τα μέρη!
 • 17 εβδομάδες: μια πιάστρα για να πιάνετε το ταψί χωρίς να καίγεστε, με τον πιο στυλάτο και κουκπαντικό τρόπο.
 • 25 εβδομάδες: μια μακριά ποδιά κουζίνας, σε χρώμα σοκολατί για να ταιριάζει με τα αγαπημένα μας γλυκά! Έχει και τσεπάκι για να μπαίνει η κουτάλα και το κινητό.
 • 30 εβδομάδες: μόλις φτάσετε εδώ, εμείς θα σας στείλουμε το δικό σας, προσωπικό βιβλίο συνταγών! Μέχρι τώρα εμείς σας ονομάζουμε συγγραφείς, τώρα θα γίνει πραγματικότητα καθώς θα έχετε ένα βιβλίο με τις δικές σας συνταγές και το όνομά σας επάνω!

Οι εβδομάδες πρέπει να είναι συνεχόμενες για να μετρήσουν. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε δηλαδή θα πρέπει να βάζετε κάθε εβδομάδα συνταγή για να μετρήσει και να πάτε στο επόμενο δώρο. Εμείς θα σας στέλνουμε μια ειδοποίηση κάθε εβδομάδα, αλλά βέβαια επειδή άνθρωποι είμαστε και όλο και κάτι μπορεί να τύχει, υπολογίστε πως μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε και 2 εβδομάδες “χάριτος” για να κάνετε… απουσία! Αν δηλαδή βάλατε συνταγή για 6 εβδομάδες και κάτι έτυχε την έβδομη, δεν πειράζει, συνεχίζετε κανονικά γιατί απλώς πήρατε την πρώτη απουσία! Προσοχή όμως γιατί μέχρι 2 επιτρέπονται! Στην τρίτη… μένετε στην ίδια τάξη 😂 και θα πρέπει να αρχίσετε από την αρχή!

Μόλις φτάνετε σε ένα επίπεδο, εμείς θα σας στέλνουμε το αντίστοιχο δωράκι, από το ανοιχτήρι μέχρι και το βιβλίο συνταγών. Τι εννοούμε όμως με το “προσωπικό βιβλίο συνταγών”; Κάθε ένας που θα φτάσει να συμπληρώσει τις 30 εβδομάδες, θα μας στείλει μια λίστα με τις 30 πιο αγαπημένες του συνταγές (παλιές ή καινούριες δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι δικές του) και εμείς θα τις κάνουμε ένα σούπερ βιβλίο συνταγών, με το όνομά του.

Σε όλη τη διάρκεια του challenge μπορείτε να βλέπετε την πρόοδό σας από αυτόν εδώ τον πίνακα. Ο πίνακας θα είναι πλήρως ανανεωμένος κάθε Τρίτη με τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας.

Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι για το Χρυσό Πιρούνι! Αν έχετε ακόμα απορίες όμως, μαζέψαμε εδώ μερικές συχνές ερωτήσεις και ελπίζουμε να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο:

 • Μπορώ να πάρω μέρος μόνο για 4 εβδομάδες;

Φυσικά! Μπορείτε να πάρετε μέρος για όσο θέλετε, δεν είναι ανάγκη να πάτε για τις 30 εβδομάδες. Απλώς θα πάρετε το δώρο που αντιστοιχεί στο επίπεδο που φτάσατε.

 • Ξεκίνησα πιο αργά, μπορώ να πάρω μέρος;

Βεβαίως. Απλώς δε θα μπορέσετε να φτάσετε στο τελευταίο δώρο. Μπορείτε να πάρετε μέρος όμως και να κερδίσετε κάποιο από τα υπόλοιπα

 • Έχασα 3 εβδομάδες, τι γίνεται τώρα;

Τώρα απλώς θα ξεκινήσετε από την αρχή και πάτε και πάλι για το πρώτο δώρο (άσχετα αν το έχετε ήδη πάρει μια φορά). Ένα δεύτερο ανοιχτήρι είναι πάντα χρήσιμο και γίνεται και ωραίο δώρο!

 • Έβαλα 3 συνταγές σε μια εβδομάδα, μετράνε;

Μπορείτε να βάλετε όσες συνταγές θέλετε, αλλά μόνο μια συνταγή μετράει για την κάθε εβδομάδα.

 • Μετράνε οι παλιές συνταγές ή οι συνταγές που είχα βάλει στο #βάλεέναχεράκι;

Οι παλιές συνταγές δεν μετράνε, όπως επίσης δε μετράνε οι συνταγές που είχατε τυχόν μαζέψει σε προηγούμενα challenges. Ξεκινάμε την καταμέτρηση από την αρχή.

 • Μπορώ να πάρω μέρος σε άλλα challenges και διαγωνισμούς με την ίδια συνταγή;

Πιθανότατα μέσα σε αυτό το διάστημα θα τρέξουν και άλλα challenges, στα οποία φυσικά και μπορείτε να πάρετε μέρος, αλλά με άλλη συνταγή. Η κάθε συνταγή μπορεί να πάρει μέρος σε ένα challenge μόνο.

 • Πώς βάζω συνταγή για το Χρυσό Πιρούνι;

Πολύ απλά πατάτε πάνω στο μπάνερ και βάζετε συνταγή ή (ακόμα καλύτερα) γράφετε στην περιγραφή #χρυσόπιρούνι

Πάρτε λοιπόν τα πιρούνια σας στο χέρι και φύγαμε για το challenge της χρονιάς!!!

Χρυσά πιρούνια σε ετοιμότητα γιατί ο επιμένων… κερδίζει!!!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: