Τα δημόσια σχόλια στις συνταγές είναι πίσω!!!!

Μία από τις λειτουργίες που για πολύ καιρό μας ζητάτε πίσω, επέστρεψε και ήρθε για να μείνει! Τα δημόσια σχόλια στις συνταγές είναι εδώ! 

 

Από σήμερα, είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας, είτε μπαίνετε μέσω web, μπορείτε να κάνετε κάτω από κάθε συνταγή κάποιο δημόσιο σχόλιο, μια ερώτηση, να πείτε έναν καλό λόγο στον συγγραφέα της κάθε συνταγής ή να διαφωνήσετε κιόλας! Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτήσεις άλλων μελών ή να εμπλακείτε σε μια δημόσια συζήτηση σχετικά
με μια συνταγή! Οι δυνατότητες προσωπικής επικοινωνίας με τους συγγραφείς δεν αλλάζουν, απλά, αν είστε λίγο πιο διστακτικοί και δεν θέλετε να επικοινωνήσετε προσωπικά, ένα δημόσιο σχόλιο είναι το πρώτο βήμα για να μοιραστείτε τις απορίες σας και τη γνώμη σας γύρω από ένα πιάτο!

Μην ξεχνάτε ότι όλοι εδώ στην Cookpad αγαπάμε το καλό φαγητό και εκτιμούμε κάθε προσπάθεια να μαγειρευτεί ένα σπιτικό πιάτο, όσο απλό και αν είναι! Για αυτό μην ξεχνάτε ποτέ τους βασικούς κανόνες ευγένειας, αλλά και το γεγονός ότι όλοι μας ξεκινήσαμε από το 0, μην ξέροντας να βράσουμε ούτε ένα αυγό! Χρησιμοποιήστε λοιπόν τα σχόλια για να λύσετε όποια απορία σας, να μάθετε περισσότερα γύρω από την κουζίνα, αλλά και να δώσετε ένα χέρι βοηθείας και στήριξης σε όλους όσους μόλις ξεκίνησαν το μαγικό ταξίδι των γεύσεων!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: