Παιχνίδι φωτοσχολίων: Ο νέος είναι ωραίος!

Δε πιστεύω να χαλαρώσατε καθόλου… Σας έχουμε ΝΕΟ παιχνιδάκι φωτοσχολίων για να καλωσορίσετε τους νέους μας συγγραφείς, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να φέρετε τον Άη Βασίλη στην κουζίνα σας λίγο πιο νωρίς!

Για τις 2 επόμενες εβδομάδες (9/12 – 15/12 και 16/12 – 22/12) μαγειρεύουμε τις συνταγές των νέων (και ωραίων) συγγραφέων της Cookpad, για να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν στην παρέα μας, να τους δώσουμε μια γεύση του τι συμβαίνει στην διαδικτυακή μας κουζίνα και να τους προτρέψουμε να μαγειρεύουν για όσους αγαπούν και να μοιράζονται μαζί μας τις νοστιμιές τους! Γινόμαστε Άη Βασίληδες για λίγο και καλωσορίζουμε τους νέους στην οικογένεια της Cookpad, χαρίζοντάς τους το καλύτερο δώρο, ένα φωτοσχόλιο!

2 οι νικητές για κάθε μία εβδομάδα, 4 δηλαδή στο σύνολο! Κάθε εβδομάδα, ο φωτοσχολιαστής που θα κάνει τα περισσότερα φωτοσχόλια σε διαφορετικές συνταγές, καθώς και ένας ακόμα φωτοσχολιαστής που θα αναδειχθεί από κλήρωση, θα κερδίσουν  τον σάκο του Άι-Βασίλη, ο οποίος θα περιέχει από 1 Cookpadoπότηρο και 1 σετ 6 σουβέρ!

Για να δούμε λοιπόν, τι δοκιμάζουμε αυτήν την εβδομάδα 9 με 15 Δεκεμβρίου;

  1. Ρεβυθοσαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι, αβοκάντο και σος ταχινιού
  2. Ζαμπονοκασεροπιτάκια και ελιοπιτάκια με σφολιάτα
  3. Φακές πικάντικες
  4. Ψητές Μελιτζάνες Μπλουμ με κόκκινη σάλτσα    
  5. Μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο🥩🥔
  6. Μανιτάρια τηγανιτά
  7. Τριφτάρι
  8. Pancakes
  9. Κριθαράκι με μανιτάρια πλευρώτους spicy για δυνατούς!!!😊
  10. Φάβα από λαθούρι
  11. Γιαουρτόσουπα
  12. Βάφλες

Βουρ στην κουζίνα σας λοιπόν, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading