Παιχνίδι φωτοσχολίων «Μήνας οικογένειας»: Μαζί την Τσικνοπέμπτη!

Επιτέλους ήρθε η πιο αγαπημένη και πιο λαχταριστή Πέμπτη του χρόνου: η Τσικνοπέμπτη! Γι’ αυτό σας καλούμε επειγόντως να αγοράσετε κάρβουνα ή να κάνετε φασίνα στο γκριλ, να λαδώσετε σχάρες και σχαροτήγανα γιατί έχουμε πολλές συνταγές λέμε, με μπριζόλες, πανσέτες, παϊδάκια και λουκάνικα που σου σπάνε τη μύτη και περιμένουν να δοκιμαστούν! Δεν θα αντέξετε να μην πάρετε μέρος στο τρίτο παιχνίδι φωτοσχολίων του «Μήνα οικογένειας» γιατί «τσίκνα is in the air»!

Τσιμπήστε συνταγές από εδώ, ψήστε, φωτογραφήστε, απολαύστε τες με τους φίλους και με καλό κρασάκι και στείλτε μας φωτοσχόλιο με hashtag #μεφίλους από σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Μετά την Κυριακή θα επιλέξουμε το καλύτερο φωτοσχόλιο 📷 από τα κοψίδια που θα μας στείλετε και θα το προβάλλουμε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram μαζί με την συνταγή. Δεν ξεχνάμε πως όσοι πάρουν μέρος και στα 4 παιχνίδια φωτοσχολίων του μήνα θα λάβουν το τιμητικό badge του «Σεφ της οικογένειας»!

Εμπρός, στο χασάπη για προμήθειες και μετά ρίξτε στα κάρβουνα  όποια συνταγή σας τραβήξει από τη μύτη!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading