Ο Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός!

Μπαίνουμε σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς! Χτίζουμε το γιορτινό μενού και μοιράζουμε δώρα!

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές πλησιάζουν, έχουμε αρχίσει ήδη να σκεφτόμαστε τι γλυκά θα φτιάξουμε, να δοκιμάζουμε 5 συνταγές για μελομακάρονα για να καταλήξουμε σε μια, γίνεται η εσωτερική μάχη “γαλοπούλα ή χοιρινό για το γιορτινό τραπέζι” κλπ κλπ. Είναι η εποχή της χαράς, της οικογένειας, των γλυκών και των δώρων! Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μείνουμε απ’ έξω από αυτό 🎄

Ετοιμάσαμε έναν σούπερ γευστικό διαγωνισμό, με πολλαπλά οφέλη! Πρώτον θα διασκεδάσουμε, γιατί πάντα είναι ωραίο το να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς! Δεύτερον θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε, να συγκεντρωθούμε, να πάρουμε ιδέες και να ετοιμάσουμε το γιορτινό μενού μας! Και τρίτον φυσικά θα είναι ευκαιρία για πολλά και ωραία δώρα! Για να δούμε τι σας έχουμε ετοιμάσει:

Τι ζητάμε:

Ο διαγωνισμός μας έχει θέμα “το γιορτινό μενού”. Θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και μέσα σε αυτές ο καθένας θα “χτίσει” το μενού του ως εξής:

Εβδομάδα 1: Ποτά και ροφήματα

Οτιδήποτε θα έχετε για να πιείτε τη μέρα των Χριστουγέννων. Από ζεστή σοκολάτα και αρωματικό τσάι, μέχρι λικέρ και ζεστό κρασί. Κοκτέιλ, χυμούς, παντς, όλα μέσα και δεκτά! #πιες_το

Εβδομάδα 2: Ορεκτικά, σαλάτες και πρώτα πιάτα

Εδώ ζητάμε μεζεδάκια, σαλάτες, πιτάκια, ό,τι θα έχετε για το τσιμπολόγημα, για να ανοίξει η όρεξη ή για να συνοδέψει τα κυρίως πιάτα σας. #τσίμπα_το

Εβδομάδα 3: Κυρίως πιάτο

Ποιο θα είναι το κυρίως πιάτο στο τραπέζι σας; Θα έχετε παραδοσιακή σούπα, χοιρινό με δαμάσκηνα, γουρνοπούλα; Θα φτιάξετε μήπως γαλοπούλα γεμιστή ή κάτι πιο γκουρμέ; Ό,τι και αν είναι, βάλτε μας τη συνταγή. #φάτο

Εβδομάδα 4: Γλυκά

Εδώ πάμε στο ενδιαφέρον κομμάτι 😄. Τι γλυκάκι θα έχετε στο τραπέζι σας; Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, όμορφα μπισκοτοσπιτάκια, στολισμένα μπισκότα, τούρτες, κέικ; #ζαχάρωσέ_το

Θέλουμε λοιπόν να βάλετε μια συνταγή κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το θέμα της. Στο τέλος των 4 εβδομάδων θα έχετε ένα μενού έτοιμο, με ποτό, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό!

Πώς παίρνουμε μέρος;

Πολύ απλά, όπως είπαμε, βάζετε μια συνταγή κάθε εβδομάδα. Το πλάνο το έχετε, κάντε την προετοιμασία σας! Αν ξέρετε τι θα φτιάξετε, μπορείτε όποτε έχετε χρόνο να προσθέσετε τη συνταγή σας και να την αφήσετε στα Πρόχειρα. Μετά τη δημοσιεύετε την εβδομάδα που πρέπει. Δείτε εδώ πώς γίνεται αυτό.

Μπορείτε να βάλετε και πάνω από μια συνταγή την εβδομάδα φυσικά, απλώς για την τελική επιλογή θα μετρήσει μόνο η μια.

Έχουμε δωράκια;

Είπαμε, μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα, ντυνόμαστε ΑγιοΒασίληδες και μοιράζουμε δώρα και χαρά! Έχουμε δωράκια και διασκεδαστικά και υλικά.

Κάθε εβδομάδα, ένα από τα κορίτσια θα διαλέγει τον Σταρ της εβδομάδας, όπως κάνουμε πάντα και θα παίρνει ένα ωραίο badge για την επιτυχία του!

Όσοι βάλετε συνταγή ΚΑΙ τις 4 εβδομάδες:

  1. Θα πάρετε όλοι από ένα αναμνηστικό δίπλωμα! Ένα τέτοιο όμορφο, με το όνομά σας και απ’ όλα:

2. Η ομάδα μας των 5 κοριτσιών θα διαλέξει από ένα μενού που της άρεσε, το θεώρησε ενδιαφέρον και ολοκληρωμένο και θα δώσει ως δώρο από 1 ποδιά κουζίνας. Άρα 5 άτομα θα πάρουν από μια ποδιά. Είναι και καινούρια, καφέ αυτή τη φορά!

3. Επειδή θέλουμε πραγματικά να γιορτάσουμε αυτή την υπέροχη χρονιά, θα κάνουμε και μια κλήρωση ανάμεσα σε όσους βάλουν συνταγή και τις 4 εβδομάδες. 2 τυχεροί θα πάρουν από μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ, από μεγάλο σούπερ μάρκετ!!!! Έτσι για να κεράσουμε τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς!

Αν δεν προλάβετε όμως και τις 4 εβδομάδες, κάτι θα έχουμε και για εσάς.

Αν πάρετε μέρος τις 2 εβδομάδες μόνο, θα μπείτε στην κλήρωση για ένα σετ σουβεράκια (3 τυχεροί)

Αν πάρετε μέρος τις 3 εβδομάδες μόνο, θα μπείτε στην κλήρωση για ένα μαγνητάκι ανοιχτήρι (3 τυχεροί).

Όλες οι κληρώσεις θα γίνουν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου (πέφτουν και οι γιορτές ανάμεσα…), στις 11 το πρωί, live στο κανάλι μας στο facebook. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας, αλλά και σε όλα τα κοινωνικά μας δίκτυα και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή προετοιμασία λοιπόν, καλά μαγειρέματα και καλές γιορτές να έχουμε όλοι!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading