Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή (android)

Όπως είπαμε οι αλλαγές συνεχίζονται. Έχουμε στήσει τη βάση και πάμε τώρα να χτίσουμε πάνω σε αυτή, για να καταλήξουμε στην καλύτερη εφαρμογή ever! Αυτή την εβδομάδα έχουμε το επόμενο κύμα νέων λειτουργιών. Δείτε εδώ τι άλλαξε:

Μαγειρεμένα

Έχουν διαχωριστεί οι Πρόχειρες συνταγές από τα υπόλοιπα Μαγειρεμένα και είναι εύκολο πλέον να τις βρείτε

Στα “Μαγειρεμένα” βλέπετε όπως και πριν όλες τις συνταγές που έχετε μαγειρέψει. Αυτές που προσθέσατε εσείς, αλλά και τις συνταγές άλλων που έχετε δηλώσει ως μαγειρεμένες ή είχατε αφήσει φωτοσχόλιο παλαιότερα.

Αν όμως θέλετε να τις δείτε (και να κάνετε αναζήτηση σε αυτές) ξεχωριστά, τότε έχετε τη δυνατότητα να δείτε μόνο τις δικές σας ή μόνο των άλλων, πατώντας το “Δες τα όλα”.

Στα “Προς δοκιμή” είναι όλες οι συνταγές που έχετε προσθέσει στα αγαπημένα σας, καθώς και όλες οι συνταγές που έχετε αφαιρέσει από το πλάνο σας (και δεν τις έχετε μαγειρέψει!).

 

 

Ημερολόγια μαγειρέματος

Όταν βάλετε μια συνταγή στο Πλάνο σας, την ώρα που τη βλέπετε είναι πλέον πολύ εύκολο να προσθέσετε τη φωτογραφία σας. Ακριβώς στο κέντρο της φωτογραφίας της συνταγής, υπάρχει το κουμπάκι για να προσθέσετε τη δική σας.

Η φωτογραφία αυτή θα προστεθεί στο δικό σας Ημερολόγιο. Μπορείτε να βάλετε φωτογραφία είτε από εκεί, είτε κατευθείαν από το Ημερολόγιό σας που έχει δημιουργηθεί στη συνταγή αυτή. Από εκεί φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και το σχόλιό σας.

Με το που θα προσθέσετε τη φωτογραφία σας, αυτή θα εμφανίζεται σε 2 σημεία:

1.Πάνω στη κεντρική φωτογραφία της συνταγής (εδώ τη βλέπετε μόνο εσείς)

2. Μέσα στο Ημερολόγιο μαγειρέματός σας (εδώ τη βλέπουν όλοι)

Ενημέρωση κατάστασης στα Ημερολόγια:

Όταν βλέπετε μια συνταγή, πάνω στην κεντρική της φωτογραφία μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα τι αλληλεπίδραση είχατε με τη συνταγή αυτή:

1.Καμία μέχρι στιγμής

2. Έχετε βάλει τη συνταγή στο Πλάνο αλλά δεν έχετε ακόμα γράψει τίποτα

3. Έχετε αφήσει σχόλιο ή/και φωτογραφία

Επειδή είναι εύκολο πλέον να βλέπει κάποιος τη δική του δραστηριότητα με μια συνταγή, δεν εμφανίζονται αναλυτικά στη συνταγή τα Ημερολόγια Μαγειρεμάτων. Αν θέλει κάποιος μπορεί φυσικά εύκολα να τα δει όλα πατώντας το “δες τα όλα”

Ειδοποιήσεις:

Εμφανίζεται πλέον κόκκινη τελεία με τον αριθμό των αδιάβαστων μηνυμάτων στο chat

Στα Εισερχόμενα και την Κοινότητα υπάρχει η κόκκινη τελεία που δείχνει ότι έχετε κάτι αδιάβαστο, χωρίς όμως αριθμό

Push notifications

Μέχρι να τελειοποιηθεί η διαδικασία των ειδοποιήσεων, θα βλέπετε τώρα 3 ειδών push notifications στο κινητό σας:

  1. Ο συγγραφέας μιας συνταγής θα παίρνει ειδοποίηση όταν κάποιος του αφήσει σχόλιο ή/και φωτογραφία σε μια συνταγή του
  2. Αυτός που έγραψε σχόλιο / άφησε φωτογραφία σε μια συνταγή, θα παίρνει ειδοποίηση όταν κάποιος σχολιάζει μέσα στο Ημερολόγιο μαγειρεμάτων του
  3. Αυτός που έγραψε κάτι μέσα σε ένα Ημερολόγιο μαγειρεμάτων θα παίρνει ειδοποίηση όταν κάποιος άλλος του απαντάει.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: