Νέες δυνατότητες της εφαρμογής!

Η εφαρμογή μας είναι το χρησιμότερο εργαλείο στην κουζίνα σας, γιατί σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση όπου και αν είστε στο προσωπικό σας βιβλίο μαγειρικής, αλλά και σε ένα τεράστιο εύρος συνταγών. Προσπαθούμε όμως καθημερινά να την κάνουμε όλο και πιο εύχρηστη ώστε να βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε!

Αυτές είναι οι νέες αλλαγές που κάναμε στην εφαρμογή μας και είμαστε σίγουρες πως θα τις αγαπήσετε!

 1. Μεγαλώσαμε τις φωτογραφίες στα βήματα των συνταγών! Ως τώρα μπορούσατε στις συνταγές σας να προσθέσετε φωτογραφίες βήμα βήμα, οι οποίες όμως ήταν σχετικά μικρές. Για να είναι πιο βοηθητικές τις μεγαλώσαμε περισσότερο!
 2. Το μαγειρικό μας ημερολόγιο πλέον διαθέτει μαζεμένα και τακτοποιημένα όλα τα φωτοσχόλια που έχουν λάβει οι συνταγές μας! Έτσι, με μια ματιά μπορούμε πλέον να δούμε ποιος μαγείρεψε τις συνταγές μας, πώς του φάνηκαν και να κάνουμε και λίγο “οφθαλμόλουτρο”!
   
 3. Η αρχική σελίδα της εφαρμογής μας άλλαξε και αυτή μορφή, ώστε να βρίσκουμε πάντα καινούριες και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν είχαμε 3 καρτέλες που μας έδειχναν τις διάφορες συνταγές. Αυτές τώρα ενσωματώθηκαν σε μια και πλέον μπορούμε να δούμε όλες τις συνταγές που μπορεί να μας ενδιαφέρουν σε συνεχόμενη ροή.
  1. Δημοφιλείς: Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, οι 3 πρώτες προτάσεις συνταγών είναι συνταγές που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αρέσει σε πολλούς! Είναι οι δημοφιλείς συνταγές μας.
  2. Από τον κύκλο σου:Οι επόμενες 3 συνταγές είναι συνταγές που άρεσαν ή μαγείρεψαν ή πρόσθεσαν οι φίλοι της παρέας τους οποίους ακολουθείς! Αν έχετε τα ίδια μαγειρικά γούστα, τότε θα πάρεις πολλές ιδέες από την κουζίνα τους! Αν δε σου φτάνουν οι 3 μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι “περισσότερα” και να δεις πολλές ακόμα προτάσεις
  3. Δοκιμάζουμε:Εδώ θα βλέπεις τι μαγειρεύεται αυτή τη στιγμή στην Cookpad! Όλα τα φωτοσχόλια για να ξέρεις τι δοκιμάζουν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας. Και εδώ φυσικά μπορείς να πατήσεις το “περισσότερα” και να δεις όσα φωτοσχόλια θες.
  4. Νέο: Όλες οι συνταγές που έχουν προστεθεί από τους φίλους της παρέας και εγκριθεί από τους διαχειριστές! Έτσι θα ξέρεις πάντα τι νέο υπάρχει στις κουζίνες των άλλων μελών!
 4. Στο τέλος κάθε συνταγής μπορείς πλέον να δεις ένα κενό πλαίσιο φωτοσχολίου που σε προσκαλεί να ανεβάσεις και εσύ την δική σου φωτογραφία μόλις μαγειρέψεις την συνταγή! Απλά πατάς πάνω του και κλικ!, μοιράζεσαι το πιάτο σου με όλους!

Κατέβασε λοιπόν και εσύ την εφαρμογή μας, και, αν την έχεις ήδη, μην ξεχνάς να κάνεις τακτικά τις ενημερώσεις της, ώστε να χρησιμοποιείς όλες τις νέες της δυνατότητες!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: