Νέα έκδοση της εφαρμογής!

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας. Κάντε λοιπόν την αναβάθμιση γιατί όπως θα δείτε το καινούριο μας λουκ είναι όχι μόνο πιο ωραίο, αλλά και πιο χρηστικό!

Νέα μορφή περιήγησης

Η περιήγηση στην εφαρμογή γίνεται πλέον από την μπάρα στο κάτω μέρος. Από εκεί μπορείτε ανά πάσα στιγμή και εύκολα να πάτε:

  1. Στην αρχική σελίδα όπου μπορείτε να δείτε όλες τις συνταγές που έχουν μπει ή δοκιμαστεί
  2. Στα αγαπημένα σας. Εκεί μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση μέσα στα αγαπημένα σας.
  3. Να βάλετε συνταγή. Μην ξεχνάτε, βάζοντας συνταγές γινόμαστε καλύτεροι μάγειρες!
  4. Στο chat, για να μοιραστούμε εμπειρίες και απορίες με τους άλλους χρήστες. Όταν έχετε καινούρια μηνύματα θα εμφανίζεται ένα κόκκινο κυκλάκι εκεί
  5. Στο προφίλ σας για να δείτε όσα σας αφορούν. Και εδώ όταν έχετε κάτι νέο εμφανίζεται το κόκκινο κυκλάκι

Η αναζήτηση βρίσκεται εκεί που ήταν πάντα, πρόχειρη για να βρείτε όποια συνταγή αναζητάτε!

Νέα σελίδα προφίλ

Μέχρι τώρα για να πάει κανείς στο προφίλ του έπρεπε να πατήσει δεξιά στην εφαρμογή, να του ανοίξει η σελίδα με τις συνταγές και τα αγαπημένα του και μετά να πατήσει πάνω στο εικονίδιό του για να μεταφερθεί σε μια σελίδα με περισσότερα στοιχεία.

Πλέον δεν είναι έτσι.

Πολύ εύκολα και γρήγορα, πατώντας το εικονίδιο στην άκρη δεξιά κάτω (εκεί που δείχνει το βελάκι) πάει κανείς στο προφίλ του. Εδώ θα δει μαζεμένα όλα όσα τον αφορούν.

Πάνω πάνω μπορεί κανείς να κάνει αναζήτηση στις συνταγές του (1), να δει τις ειδοποιήσεις (2) και να μοιραστεί εύκολα τη σελίδα του προφίλ του (3).

Στο επόμενο κομμάτι φαίνεται η εικόνα που έχουμε επιλέξει και το όνομα (4), η τοποθεσία μας (5) και μπορούμε εύκολα να κάνουμε διορθώσεις (6) και να διαχειριστούμε τις ρυθμίσεις (7) στην εφαρμογή μας (μην ξεχάσετε να έχετε επιτρέψει να σας στέλνουμε email ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάντα!)

Βλέπουμε πόσους (και αν πατήσουμε πάνω ποιους) ακολουθούμε (8) και πόσοι (και ποιοι) μας ακολουθούν (9),  πόσες προβολές έχουν συνολικά οι συνταγές μας (10) και πόσα φωτοσχόλια μας έχουν αφήσει. (11)

Στη συνέχεια είναι το κείμενο που έχουμε γράψει για εμάς (12)

Τέλος από κάτω βλέπουμε πόσες συνταγές έχουμε ανεβάσει εμείς (13), πόσες συνταγές έχουμε στα πρόχειρα (14) και πόσα φωτοσχόλια έχουμε κάνει σε άλλους (15). Και φυσικά από κάτω βλέπουμε όλες τις συνταγές μας μαζεμένες.

 

 

 

2 thoughts on “Νέα έκδοση της εφαρμογής!

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: