“Με το ταίρι στην κουζίνα” challenge

Αυτήν την εβδομάδα μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με το ταίρι μας! Το ξέρετε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά αν κάνει και μια στάση στην κουζίνα, ακόμα καλύτερα!

Βάλτε λοιπόν την ποδιά στον/στην αγαπημένο/η σας, ανοίξτε το ψυγείο και δημιουργήστε μαζί! Φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό, ταΐστε ο ένας τον άλλον και ανεβάστε μας την συνταγή σας ΕΔΩ με το hashtag #μετοταίρι για να ζηλέψουμε! Και αν ταίρι σας δεν είναι κοντά ή δεν είστε ερωτευμένοι αυτόν τον καιρό, δεν πειράζει καθόλου: φτιάξτε κάτι που για σας αντιπροσωπεύει τον έρωτα ή καλέστε στην κουζίνα σας οποιονδήποτε με τον οποίον κάνετε “κλικ”! Το challenge ξεκινά σήμερα 10/2 και λήγει την Κυριακή 16/2 στις 23:59.

Εσείς απολαύστε τη μαγειρική για 2 κι εμείς θα απονείμουμε 3 badges στις 3 συνταγές που προκαλούν το μεγαλύτερο καρδιοχτύπι! Και μιας και ο υπόλοιπος μήνας θα είναι αφιερωμένος στην μαγειρική με την οικογένεια, μετά την λήξη και των 4 challenges “Παρέα στην κουζίνα”, δύο νικητές θα κληρωθούν και θα κερδίσουν από ένα καλάθι με τρόφιμα εκλεκτά για να τα μαγειρέψει με την οικογένειά τους, προσφορά του καταστήματος Ντρέττος. Κάθε συνταγή που θα λάβει μέρος στα challenges θα αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή, οπότε αν πάρετε μέρος σε περισσότερα challenges, θα έχετε και περισσότερες συμμετοχές!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d