Με μια συνταγή «Μπορούμε»!

Πλησιάζουν οι ημέρες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και όπως η αγάπη κυκλοφορεί παντού, σκεφτήκαμε φέτος να προσφέρουμε το περίσσευμα της καρδιάς μας όχι μόνο στο έτερόν μας ήμισυ αλλά και σε όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν περνάμε την πιο ανθηρή οικονομική μας περίοδο. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που δυσκολεύονται να γεμίσουν ακόμα και το καθημερινό τους πιάτο, και να τραφούν επαρκώς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους. Αποφασίσαμε λοιπόν φέτος, αντί για άλλη εκδήλωση ή διαγωνισμό, να βοηθήσουμε ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους. Διοργανώνουμε έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό συνταγών για να προσφέρουμε τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη συμπράττοντας με τον οργανισμό «Μπορούμε».

ladylike

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να βοηθήσουμε κι εμείς από το σπίτι μας; Αυτό που ξέρουμε καλά, να μοιραστούμε τις συνταγές μας! Η Cookpad (https://cookpad.com/gr) θα προσφέρει για κάθε έναν από εσάς που θα δημοσιεύσει συνταγή σε αυτήν την φιλανθρωπική της δράση, 1 ευρώ για την αγορά τροφίμων που θα διατεθούν με τη βοήθεια του «Μπορούμε» εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια του ποσού αυτού, θα διατεθούν στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». «Οι Φίλοι του Παιδιού» φροντίζουν οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Σήμερα στηρίζουν επισιτιστικά σε μηνιαία βάση 350 άπορες οικογένειες, 450 παιδιά και έχουν φτιάξει έναν παιδικό σταθμό στο κέντρο της Αθήνας για τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών αυτών των οικογενειών.

Αυτά τα παιδιά σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μαγείρεψε λοιπόν με αγάπη, δημοσίευσε τη συνταγή σου ΕΔΩ και κάντη να μετρήσει. Μοιράσου το με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να βοηθήσουν κι αυτοί. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, τόσο περισσότερα τρόφιμα θα μαζέψουμε και τόσο περισσότερο καιρό θα είμαστε ικανοί να στηρίξουμε επισιτιστικά τους «Φίλους του Παιδιού».

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: