Με μια συνταγή “Μπορούμε” και κάνουμε θαύματα!

Η ανταπόκρισή σας στη δράση μας για το “Μπορούμε” ήταν σίγουρα άνευ προηγουμένου! Με μια συνταγή σας και μόνο κάνατε θαύματα και πρόκειται να γεμίσετε για πολύ καιρό τα παιδικά πιατάκια στους “Φίλους του Παιδιού” !

Η πρώτη εβδομάδα του “Με μια συνταγή #μπορούμε”, όπως σας έχουμε ήδη πει, έκλεισε με συνταγές 386 διαφορετικών συγγραφέων που αντιστοιχούν σε 386 ευρώ. Και η δεύτερη εβδομάδα όμως ήταν εξίσου παραγωγική και συγκεντρώθηκαν ακόμα 390 ευρώ, συνολικά δηλαδή όλοι μαζί καταφέραμε και μαζέψαμε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 776 ευρώ, δωρεά 1 ευρώ της Cookpad για κάθε συγγραφέα της που πήρε μέρος στη δράση! Η χαρά μας είναι τεράστια λοιπόν γιατί με αυτό το ποσό θα καλυφθούν ανάγκες σε τρόφιμα παιδιών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα γίνει η αγορά και παράδοση των προϊόντων με τα χρήματα που θα δωρίσει η Cookpad εκ μέρους όλων των συγγραφέων της στους “Φίλους του παιδιού” μαζί με τους ανθρώπους του “Μπορούμε”, ενώ θα μαγειρέψουμε μαζί με τα παιδιά του παιδικού σταθμού των “Φίλων του παιδιού”.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, έναν προς έναν, που αγκαλιάσατε αυτήν τη δράση, προσφέρατε λίγο από το χρόνο σας και μια συνταγή από την κουζίνα σας, και κάνατε λίγο καλύτερο αυτόν εδώ τον κόσμο. Γιατί καμιά παιδική κοιλίτσα δεν πρέπει να γουργουρίζει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ από την πείνα!

One thought on “Με μια συνταγή “Μπορούμε” και κάνουμε θαύματα!

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: