Λέσχη Αρχιμαγείρων Cookpad

Στην Cookpad αγαπάμε πολύ τη μαγειρική και πιστεύουμε ότι η ενασχόληση μαζί της κάνει καλό στην ποιότητα ζωής μας, την υγεία μας, την κοινωνική πρόοδο αλλά και το περιβάλλον!

Κάθε μέρα, εδώ στην διαχείριση της Cookpad προσπαθούμε να βοηθήσουμε, να εμπνεύσουμε, να παροτρύνουμε όποιον περνά από την διαδικτυακή μας κουζίνα, να μπει και στην δική του και να ανακαλύψει την απόλαυση του να μαγειρεύεις ένα καλό πιάτο. Σε αυτή μας την “αποστολή” ζητάμε την βοήθεια όλων βέβαια, γιατί είναι σπουδαίο πράγμα να εμπνέεις κάποιον να πιάσει την κουτάλα του και να μαγειρέψει! Κάποια μέλη είναι ήδη οι ανεπίσημοι βοηθοί μας και με τις συνταγές τους, τα φωτοσχόλια και τη γενική συμμετοχή τους βοηθάνε την κοινότητα κάθε μέρα να πάει ένα βήμα μπροστά. Αποφασίσαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τιμώντας τα πιο ενεργά από αυτά τα μέλη, που μετρούν πολλές πολλές συνταγές (πάνω από 100) και είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν την βοήθειά τους σε κάθε μέλος της κοινότητας που τη χρειάζεται! Έτσι δημιουργήσαμε τη “Λέσχη Αρχιμαγείρων Cookpad” και κάθε μέλος της διαθέτει πλέον το ανάλογο προσωποποιημένο σήμα της “Λέσχης Αρχιμαγείρων”!

Αν δείτε λοιπόν το σήμα αυτό στο προφίλ κάποιου συγγραφέα της Cookpad, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για κάθε απορία σας, κάθε προβληματισμό σας σχετικά με την κουζίνα! Με μεγάλη προθυμία θα μοιραστούν τα πιο έμπειρα μέλη μας τις γνώσεις τους, αλλά ακόμα περισσότερο το πάθος τους για το καλό σπιτικό φαγητό και θα σας βοηθήσουν να κάνετε και εσείς της μαγειρική διασκέδαση!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: