“Κόντρες” στην κουζίνα: Μακεδονία Vs Κρήτη

Το ότι σας αρέσει να παίζετε  και να δοκιμάζετε τρώγοντας είναι γεγονός! Αφού σας βάλαμε να βοηθήσετε, να πολεμήσετε, να μπορέσετε και να τρελαθείτε στην κουζίνα, τώρα θα σας βάλουμε να κάνετε και #κόντρες!

Τι σημαίνει αυτό;;; Κάθε εβδομάδα θα “ανοίγουν” 2 challenges ταυτόχρονα τα οποία όμως δεν θα είναι εντελώς ανεξάρτητα, αλλά θα έρχονται σε κόντρα! Προτιμάτε το κρύο ή το ζεστό; Το γλυκό ή το αλμυρό; Την κανέλα ή το κάρυ; Κάθε ένα από τα challenges θα είναι αφιερωμένο σε μία επιλογή και εσείς θα έχετε να διαλέξετε και να υποστηρίξετε  αυτό που σας ταιριάζει, προσθέτοντας τις ανάλογες συνταγές σας!

Η πρώτη κόντρα είναι επηρεασμένη από τα τελευταία μας ταξίδια και φέρνει σε αντιπαράθεση δύο εξαιρετικές κουζίνες: Μακεδονία ή Κρήτη; Μπουγιουρντί ή Ντάκος; Σιμίτια ή σκαλτσούνια; Μπάμπω ή χοχλιοί; Διαλέξτε ποια κουζίνα είναι πιο κοντά στα γούστα σας, μαγειρέψτε τοπικά φαγητά και με προϊόντα της Μακεδονίας ή της Κρήτης, μοιραστείτε τα μαζί μας στην Cookpad και επιλέξτε με ποιο στρατόπεδο θα ταχθείτε!

Τα challenges Μακεδονία Vs Κρήτη ξεκινούν  σήμερα Τρίτη, 26.3.2019 στις 11.00 πμ και λήγουν την Κυριακή 31.3.2019 στις 23.59. Ο νικητής θα επιλεγεί αυτήν την εβδομάδα από τον πολυγραφότατο ggr της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Ο ggr  θα ανακηρύξει τον νικητή ανάμεσα από τις συμμετοχές του challenge που έλαβε τις περισσότερες συνταγές μέσα στην εβδομάδα και θα λάβει ένα τιμητικό σήμα – badge, ως ευχαριστήριο.

Πάμε να παίξουμε κόντρες λοιπόν;;;

 

2 thoughts on ““Κόντρες” στην κουζίνα: Μακεδονία Vs Κρήτη

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading