Καλοκαίρι με την Cookpad: Όλα του γάμου… νόστιμα

Λίγο που έφτιαξε ο καιρός, λίγο που το 2020 είναι δίσεκτο, κάθε ΣΚ έχουμε γαμοβαπτίσεις αυτό το καλοκαίρι! Και τι καλύτερο από το να κεραστούν οι καλεσμένοι με ένα κερασματάκι σπιτικό από τα χεράκια αυτών που έχουν τη χαρά!

Σε κάθε μέρος της Ελλάδας, κάτι διαφορετικό προτάσσει το έθιμο για να γλυκαθούν ζευγάρι, νεοφώτιστοι και καλεσμένοι: αμυγδαλωτά και μπεζέδες, δίπλες και σουμάδες, κουραμπιεδάκια και γαμοπίλαφο για τους παραδοσιακούς, cupcakes, μπισκότα και cake pops για τους πιο… νεωτεριστές! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Τι φτιάχνεις στις μεγάλες χαρές της οικογένειας; Ό,τι και αν είναι αυτό, θέλουμε ΚΑΙ να το μάθουμε ΚΑΙ να το φάμε, οπότε στείλε μας τη συνταγή σου με το hashtag #καλοκαίρι2019 ΕΔΩ !

3 νικητές θα επιλεγούν, θα λάβουν από εμάς ένα τιμητικό σήμα (badge) για την πιο εορταστική συνταγή, ενώ θα εξασφαλίσουν και την συμμετοχή τους στο special ebook Καλοκαίρι 2019!

Καλή επιτυχία και… στα δικά σας οι λεύτεροι!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading