Καλοκαίρι με την Cookpad: Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο!

Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο, αλλά το καλοκαίρι στην Cookpad δεν μπορεί παρά να είναι νόστιμο και ζουμερό! Φέτος λοιπόν, με τη σειρά “Καλοκαίρι με την Cookpad”, θα φτιάξουμε το καλοκαίρι 2019 σε γεύσεις!

Και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο τρόπο να ξεκινήσουμε, από ένα άκρως δροσιστικό και φρουτένιο challenge! Τόσα γευστικά, αρωματικά, ζουμερά φρουτάκια μας προσφέρει απλόχερα το καλοκαίρι! Και τα άτιμα, μπαίνουν παντού: σε δροσερές φρουτοσαλάτες, σε ανάλαφρα γλυκάκια, σε γευστικά πιάτα, σε βιταμινούχους χυμούς αλλά και σε γκουρμέ σαλατούλες!

Εσύ τι θα επιλέξεις να μαγειρέψεις με τα πιο αγαπημένα σου φρούτα, ποια φρουτένια γεύση θα έχει το φετινό καλοκαίρι σου; Ένα γλυκό ψυγείου με ανανά, μια σαλάτα με φέτα και καρπούζι, ένα κοτοπουλάκι με μπόλικα βερικοκάκια για συνοδευτικό, ένας δροσερό smoothie; Ό,τι και αν είναι αυτό, θέλουμε να το μάθουμε (και να το φάμε!)!
Μαγείρεψε λοιπόν τις δικές σου καλοκαιρινές αναμνήσεις, πρόσθεσέ τες ΕΔΩ και μην ξεχάσεις βέβαια να προσθέσεις το hashtag #καλοκαίρι2019 στην περιγραφή της συνταγής σου.
Οι 3 νικητές που θα επιλεγούν, θα λάβουν από εμάς ένα τιμητικό σήμα (badge) για την πιο φρουτένια συνταγή!

Το μεγαλύτερο όμως δώρο μας το φυλάμε για όλους εσάς που θα λάβετε μέρος σε όλα τα challenges της σειράς “Καλοκαίρι με την Cookpad”: ο καθένας σας θα λάβει από ένα e-book με τις καλύτερες καλοκαιρινές συνταγές, για να κρατήσει για πάντα τις γευστικές αναμνήσεις του καλοκαιριού 2019!

Πάμε λοιπόν να δώσουμε χρώμα, άρωμα και γεύση και σε αυτό το καλοκαίρι!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading