Καλοκαίρι με την Cookpad: “Άλφα” όπως Αύγουστος!

Θέλοντας και μη, αυτήν την εβδομάδα αποχαιρετάμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο! Ε, και όπως φαντάζεσαι, θα μαγειρέψουμε πάλι και μάλιστα συνταγές ΑΑΑ’!


Στο τελευταίο challenge της σειράς challenges “Καλοκαίρι με την Cookpad”, μαγειρεύουμε συνταγές από “Α”! Θέλεις να φτιάξεις Αυγά; Αρακά; Αρνάκι στη γάστρα ή Αγγουροσαλάτα; Ή προτιμάς να “παίξεις” με τους τίτλους και να φτιάξεις “Άσπρη φασολάδα”, “Απίθανο παγωτάκι” και “Αγαπημένη μακαρονάδα”; Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, πάρε τα πιο αγαπημένα σου υλικά και παίξε με τις λέξεις και τις γεύσεις! Ο μόνος όρος του διαγωνισμού; Ο τίτλος της συνταγής σας να ξεκινάει από “Α”! Μμμμ, ίσως και άλλος ένας: Απαγορεύεται ρητά κάθε τίτλος που θα παραπέμπει σε “Αντίο καλοκαίρι”! 😄
Στείλε μας τη δική σου συνταγή λοιπόν που ο τίτλος της ξεκινά από “Α” ΕΔΩ και μην ξεχάσεις βέβαια να γράψεις και το hashtag #καλοκαίρι2019!
Οι 3 συγγραφείς με τις πιο ευφάνταστες Α’ προτάσεις, θα λάβουν από εμάς ένα τιμητικό σήμα (badge)!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading