Κάτι μαγειρεύεται με… κρασί και όχι μόνο!

Η έμπνευση στην κουζίνα χρειάζεται πάντα, είτε διανύουμε ημέρες καραντίνας, είτε όχι. Για αυτό ξεκινάμε μια νέα σειρά challenges που σκοπό έχουν να σας βάλουν να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε με νέους τρόπους τα ίδια υλικά!

Τις επόμενες 4 εβδομάδες λοιπόν θα μαγειρέψουμε:

  • 27 Απριλίου – 3 Μαΐου: Κάτι με κρασί
  • 4 – 10 Μαΐου: Κάτι με φράουλες (για τη γιορτή της μητέρας)
  • 11-17 Μαΐου: Κάτι με (σε) φέτες
  • 18 – 24 Μαΐου: Κάτι με κουτάλι

Αυτή τη φορά, μέρος μπορείτε να πάρετε κάθε εβδομάδα είτε με μια νέα δική σας συνταγή, είτε να δοκιμάσετε κάνοντας φωτοσχόλιο σε μια σχετική συνταγή που υπάρχει ήδη στην πλατφόρμα της Cookpad! Εκτός από την απέραντη νοστιμιά, διεκδικείτε κάθε εβδομάδα και 10 θέσεις (5 για συγγραφείς και 5 για φωτοσχολιαστές) για ένα online σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής!

Αυτήν την εβδομάδα μαγειρεύουμε με κρασί λοιπόν! Λίγο αλκοόλ κανέναν δεν έβλαψε, και τα πιάτα μας θα νοστιμέψει, και εμάς θα μας ευθυμήσει! Έναν κόκκορα κρασάτο; Μία sangria; Μια κρασάτη τηγανιά; Διαλέξτε λοιπόν 1-2-3 συνταγές με κρασάκι, μαγειρέψτε τις και μοιραστείτε τις με όλη την μαγειρική κοινότητα!

  1. Αν έχετε μία δική σας συνταγή με κρασί, προσθέστε την ΕΔΩ με το hashtag #κρασί. Για όσους παίρνουν μέρος και στο Cook-αθλον, οι συνταγές μπορούν να έχουν και τα 2 hashtags και να παίρνουν μέρος και στους 2 διαγωνισμούς.
  2. Αν δοκιμάσετε κάποια από τις συνταγές που υπάρχουν ήδη στην Cookpad (επιλέξτε οποιαδήποτε συνταγή με κρασί) , αφήστε το φωτοσχόλιό σας με το hashtag #κρασί

Και τι θα κερδίσετε εκτός από την χαρά της δημιουργίας; 5 συγγραφείς και 5 φωτοσχολιαστές διεκδικούν 10 θέσεις για ένα online σεμινάριο με τα μυστικά του risotto από τον Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο, για να γίνετε experts! Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13/5.

Ανοίξτε λοιπόν το μπουκάλι με το κρασάκι που κρυφοκοιτάζετε μέρες, πιείτε και μια γουλίτσα, και μπείτε στην κουζίνα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: