Η Cookpad ταξιδεύει στις γεύσεις του κόσμου!

Όπως ήδη θα ξέρετε, η Cookpad μαγειρεύει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στα πέρατα του κόσμου! Τι Ευρώπες, τι Αμερικές, τι Ιαπωνίες… Ε, να μην το εκμεταλλευτούμε δεόντως;;;

Στα πλαίσια λοιπόν του μαγειρικού ταξιδιού, η Cookpad Greece συνεργάζεται με τις Cookpad όλου του κόσμου για να σας δώσουμε τις πιο αυθεντικές γεύσεις όπως τις μαγειρεύουν οι ντόπιοι! Στο προφίλ Cookpad Greece  θα βρείτε όλες τις συνταγές που έχουμε πάρει από χρήστες της Cookpad των αντίστοιχων χωρών, τις έχουμε μεταφράσει και τις έχουμε προσθέσει στα ελληνικά, ώστε να μπορείτε όλοι να ταξιδέψετε με το πιρούνι σας!

Μέσα στις συνταγές μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο προς την αρχική συνταγή στην γλώσσα που είχε προστεθεί αρχικά, καθώς και σύνδεσμο προς το προφίλ του χρήστη που την ανέβασε!

Η ανταλλαγή βέβαια δεν είναι μονομερής. Μπορείτε να βρείτε και τις δικές μας συνταγές στην Cookpad UK, στην Cookpad France και στην Cookpad Italy! Γιατί η μισή χαρά του μαγειρέματος είναι στο μοίρασμα!

Αν αρέσει και σε εσάς η ethnic κουζίνα και θέλετε να δείτε πώς μαγειρεύουν καθημερινά σε άλλες χώρες, μπορείτε να μας ζητήσετε να  βρούμε και να μεταφράσουμε οποιαδήποτε συνταγή! Κάπου, σε κάποια Cookpad, ένας χρήστης που μαγειρεύει για την οικογένειά του θα την έχει σίγουρα μοιραστεί στην γλώσσα του. Γιατί όχι και στην δική μας λοιπόν;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: