Ευχηθείτε με την πιο νόστιμη κάρτα!

Οι ευχές και οι κάρτες δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες! Όσοι αγαπάμε δε την κουζίνα, φροντίζουμε, όσο μπορούμε, αυτές να συνοδεύονται και από ένα νόστιμο τρατάρισμα! Τι θα λέγατε λοιπόν να μπορούσατε να κεράσετε όλον τον κόσμο με τις νοστιμιές σας;;;

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα μικρό δωράκι για όλους εσάς που αγαπάτε να μοιράζεστε τις συνταγές σας, όσο απλές και αν είναι, για να εμπνέετε και άλλον κόσμο να μπαίνει στην κουζίνα του και να μαγειρεύει για όποιον αγαπά! Από σήμερα 12/12/2018 ως και τις 26/12/18  προσθέστε 1-3 συνταγές
σας (απαραιτήτως με φωτογραφία) με το hashtag #ευχές και εμείς θα σας στείλουμε μια προσωπική καρτούλα ευχών για να την στείλετε σε όσους αγαπάτε και να τους κεράσετε διαδικτυακά με τις συνταγές σας!

Μπορείτε να διαλέξετε και παλαιότερες συνταγές που έχετε ανεβάσει, αλλά θα πρέπει

  1. Να προσθέσετε στην περιγραφή το hashtag #ευχές
  2. Να έχουν οπωσδήποτε φωτογραφία
  3. Να μην έχουν πάρει μέρος σε παλαιότερο διαγωνισμό
  4. Αν τις βάλετε μέσω της εφαρμογής, να μας ειδοποιήσετε μέσω email ή προσωπικού μηνύματος ώστε να το ξέρουμε και να τις προσθέσουμε εμείς.

Πάρτε μια ιδέα πώς θα μοιάζει αυτή η καρτούλα!

Πάμε λοιπόν να μαγειρέψουμε και να μοιράσουμε τις πιο νόστιμες και μυρωδάτες ευχετήριες κάρτες σε όλους όσους και την επόμενη χρονιά θα θέλαμε να βρίσκονται στο τραπέζι μας!

7 thoughts on “Ευχηθείτε με την πιο νόστιμη κάρτα!

Add yours

    1. Σταύρο ευχαριστούμε, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους όσους μοιράζεστε τις συνταγές σας και εμπνέετε έναν σωρό κόσμο σε κοντινές, αλλά και μακρινες σας κουζίνες! Περιμένουμε και τις δικές σου συνταγές!

    1. Έτσι πάνε αυτά, μαγειρική ίσον φροντίδα και αγάπη για όποιον γεύεται το τελικό αποτέλεσμα, είτε στο πραγματικό είτε στο διαδικτυακό μας τραπέζι! Και του χρόνου Γωγώ να είσαι καλά και με περισσότερους στο τραπέζι σου!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: