Αλλαγές και στο iOS

Είναι ήδη γνωστό πως στην Cookpad πνέει ένα αέρας ανανέωσης! Μπορεί βέβαια να χτύπησε πρώτα την πόρτα όσων χρησιμοποιούν λογισμικό Android, αλλά επειδή και οι φανατικοί του iOS έχουν ψυχή, από την Δευτέρα 1η Ιουλίου τα καλύτερα έρχονται και σε εσάς!

Το τελικό αποτέλεσμα στις δυο εφαρμογές θα είναι ίδιο, αλλά προς το παρόν οι αλλαγές στο iOS θα είναι λιγότερες. Σιγά σιγά όμως θα φτάσουν στο ίδιο σημείο.

Δείτε εδώ τι έχει γίνει στο Android για να πάρετε μια ιδέα και διαβάστε παρακάτω το τι συμβαίνει προς το παρόν στο iOS.

Αλλαγές θα συναντήσετε στα παρακάτω:

Αρχική

Εδώ είναι ότι ακριβώς βρίσκαμε και προηγουμένως, δηλαδή όλες οι συνταγές των μελών που ακολουθούμε και μετά όλες οι καινούριες συνταγές. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι το ιδιαίτερο, μόνο δύο πράγματα θα βρούμε αλλαγμένα και αυτά είναι:

  • Πλέον δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε «καρδούλα» σε κάποια συνταγή που μας αρέσει. Αντί γι’ αυτό όμως υπάρχουν διάφορα emoticons, τα οποία σας υποσχόμαστε πως θα κάνουν τις αντιδράσεις όλων μας πολύ πιο ενδιαφέρουσες!

Αναζήτηση

Εδώ γίνονται οι περισσότερες και οι πιο σημαντικές αλλαγές. Ο χώρος είναι οργανωμένος σε τρεις διαφορετικές ενότητες «Το πλάνο μου», «Μαγειρεμένα», «Προς δοκιμή» και πλέον εδώ θα μπορείτε να βρείτε μαζεμένα όλα τα μαγειρέματά σας, καθώς και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση συνταγών. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Εγώ

Καθώς ανοίγουμε το προφίλ μας , το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσουμε είναι πως πλέον το σηματάκι “Φωτοσχόλια που έλαβες” , καθώς και η ένδειξη με τα φωτοσχόλια που έχουμε κάνει, δεν υπάρχουν πλέον. Μην ανησυχείτε όμως δεν έχουν χαθεί σε καμία περίπτωση. Όλες οι συνταγές που έχετε δοκιμάσει και αφήσει φωτοσχόλιο είναι μέσα στα “Μαγειρεμένα” σας (όπως και πριν, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

 

 

Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες αλλαγές, αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν όλες κάποια πράγματα δε θα λειτουργούν όπως πρέπει, ζητάμε λοιπόν την κατανόηση σας και σας υποσχόμαστε πως όλα θα φτιάξουν γρήγορα! Εσείς μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο info-gr@cookpad.com για να μας λέτε τη γνώμη σας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, τις προτάσεις σας, ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: